kaféer og REstauranter

I Sommerbyen Langesund finner du koselige kaféer og restauranter

Langesund Landhandel 

Langesund Landhandel er en café og butikk midt på torget i kystbyen Langesund. Her kan du kjøpe lokalmat fra et utvalg produsenter, et godt sortiment med økologiske produkter, ferske bakevarer og brød. Landhandelen har sitt eget surdeigsbrød. De selger også lokale håndtverksprodukter.

Bobben Spiseri & Vinbar

Italiensk restaurant med mye annet på menyen enn mat.
Her har vi cocktail, øl og vinbar, Karaokebar, Sportsbar med
shuffleboard, pokerrom, dartrom.
Takeaway meny, stor uteservering med sjøutsikt rett ved konsertene,
dansegulv og nattmat. Events, Quiz og ikke minst god atmosfære.

 

Åpningstider:
Søndag til torsdag 14.00 til 02.00
Fredag og lørdag 13.00 til 03.00

Velkommen til Bobben Langesund, der hver dag er en fest.

 

Restaurant Quality Hotel Skjærgården

Quality Hotel Skjærgårdens kjøkken bruker sesongens råvarer fra lokale produsenter, og byr på spennende smakskombinasjoner hvor alt lages med glede, nyskapning og kreativitet. Restauranten kan ta i mot opptil 300 gjester til middag, og har to chambre séparée for de anledningene hvor du ønsker deg muligheten til å lukke igjen døren. Hotellet ligger ytterst i Langesunds skjærgård, og kan i tillegg til den flotte restauranten by på badeland.

Victoria Gjestgiveri

Victoria Gjestgiveri midt i byen. De er godt kjent for sin gode fiskesuppe. Her er det både restaurant og pub

Langesund Ostemakeri

Langesund Ostemakeri produserer og selger ulike lokale varer. Her får du ost, kjeks, grove myse brød, grove myse scones, ostemunker, marmelader}

Ost ystet for hånd på lokal melk fra Bamble.

Langtids pasteurisert på lav temperatur for å bevare mest mulig av næringsstoffene i den gode melka.

 

Papas Pizzeria & Restaurant

I Langesund finner du Papa Pizzeria og Restaurant, som har vært familiedrevet siden åpningen i 2004. Restauranten har ca 70 sitteplasser inne, og en hyggelig uteservering med ca 30 sitteplasser. Pizzakokken er utdannet Pizzaiolo fra Italia og det kjennes på smaken! I tillegg til at pizzaene stekes på høy temperatur i steinovn, er garnityret av høy kvalitet fra restaurantens utvalgte leverandører.

Papas restaurant har gjennom årene opparbeidet seg et solid renomme og omdømme blant pizza-elskere både fra fjern og nær.

Les mer om Solkysten her

Sommerkampanje 2024

Sommerkampanje 2024

Velkommen til hyggelig handel i trivelige Langesund. Nyt dagen med shopping og matopplevelser.

Kulturlivet i Langesund

Kulturlivet i Langesund

Fyll sommeren med nye minner med Langesund’s kulturliv. Kulturtilbudet i Bamble imponerer gjennom hele året.

Småbyidyll

Småbyidyll

Det finnes mange måter å oppleve Langesund på. Du kan begynne med å utforske Langesund sentrum, en ren definisjon på småbyidyll.

Overnatting

Overnatting

Langesund har flere overnattingsmuligheter. Her kan du bo på hotell, i bobil, komme med båt eller du kan bo på Langøya i fyrmesterboligen eller på hovedgården.

Geoparken

Geoparken

Gea Norvegica UNESCO Global Geopark i Bamble, vil falle i smak for både store og små. Her kan man gå flotte turer, bade og lære mer om forhistoriske formasjoner.

Sykling langs solkysten

Sykling langs solkysten

Opplev det beste av hva Bamble har å by på ved å sykle skjærgårdsruta. En vakker tur med vakre panorama utsiktspunkter og idylliske badeplasser.

Øyhopping i Langesundsfjorden

Øyhopping i Langesundsfjorden

Øyhopping er gøy for hele familien . Løvøy går i fast rute fra Brevik fra 24 juni til 11 august. Hopp på båten på Stathelle!

Langesund musikk og festival

Langesund musikk og festival

Langesund byr på en helhetlig og musikalsk opplevelse med mat og skjærgårdsidyll. Opplev verdenskjente artister samle seg på små og intime scener.

Kyststien i Bamble

Kyststien i Bamble

Kyststien tar deg med på en eventyrlig reise med mange muligheter for både øyhopping, bading, konserter, restauranter og fantastiske naturopplevelser.

Til Langesund med egen båt

Til Langesund med egen båt

Solkysten i Bamble er et populært feriemål. Det er godt tilrettelagt for båtferie med flere gjestehavner og uthavner, i tillegg til restauranter, kafeer, butikker og servicefasiliteter.

Barnas solkyst

Barnas solkyst

Langs solkysten kryr det av opplevelser for både store og små. Her er en liste med aktiviteter og steder som vil bringe glede til hele familien.