OPPLEV LYDEN AV SOMMER

Foto: Kai Hansen
Langesund byr på mer enn konserter og festivaler. De byr på en helhetlig og musikalsk opplevelse med mat og skjærgårdsidyll. Her kan du oppleve å se verdenskjente artister samle seg på små og intime scener. Du kan danse og synge med full hals, eller nyte musikken langs vannkanten med noe godt å spise.
Musikkopplevelsen begynner idet du ankommer Langesund. Her fyller gatemusikantene opp byen med sang og musikk. Kjenn atmosfæren til småbyidyllen og kos deg mens du spaserer gjennom handelstorget. Scenen som ligger nærmest Langesund sentrum, er Wrightegaarden.

Wrightegaarden

Wrightegaarden er en av Norges fremste konsertscener. Verdenskjente artister som Bob Dylan, Elton John, 10CC, Leonard Cohen, A-Ha og Chicago har opptrådt på scenen siden 80-tallet. Her du forvente storslagne artister og uforglemmelige konserter. Det er få plasser hvor du vil komme så nære sangstjernene som du gjør på Wrightegaarden. Årets konsertprogram for 2021 vil by på flotte opplevelser i en intim atmosfære.

 

Her er årets artister.

Det er også overnattingsmuligheter og et stort tilbud av taxi og busser for hjemreise.

Foto: Kai Hansen

Musikalske opplevelser

De musikalske opplevelsene har spredt seg videre utover til Rockers,  Langøya Hovedgård

Sommerhagen Live er populært og har flere konserter nå  i sommer !

Midt i Langesund sentrum finner du Rockers, Bamble kommune sin eneste helårsdrevne musikk og kulturscene. Rockers server alt fra stort til smått, og ikke minst alle sjangere. Her har veldig godt etablerte, -og «up and coming» artister, fra både inn og utland underholdt oss i flere år. Spennet er stort, -fra teateroppsetninger som Peer Gynt, der hele forestillingen skjer i en bar, -til pop og rocke konserter og visesang.

Utenfor konsertene handler det fortsatt om musikk. Rockers har en formidabel vinylsamling som faktisk brukes hver kveld. I sommer kommer to velkjente artister som du sjelden får se i en liten klubb konsert: Arve Tellefsen og Kjetil Bjerkestrand.

Rockers har alle rettigheter, OG holder lyset på hele året.

Langøya Hovedgård

Du kan ta koggen til Langøya Hovedgård og oppleve en unik mat og konsertopplevelse med storslått skjærgårdsnatur. Her vil det bli holdt konserter med både lokale og kjente artister.  Opplev idyllen ved strandkanten og hør musikken spille.

Visste du at du kan overnatte i fyrmesterboligen på Langøya? Les mer om tilbudet her

NYHET i 2024 er overnatting på hovedgården 

Les mer om Solkysten her

Sommerkampanje 2024

Sommerkampanje 2024

Velkommen til hyggelig handel i trivelige Langesund. Nyt dagen med shopping og matopplevelser.

Kulturlivet i Langesund

Kulturlivet i Langesund

Fyll sommeren med nye minner med Langesund’s kulturliv. Kulturtilbudet i Bamble imponerer gjennom hele året.

Småbyidyll

Småbyidyll

Det finnes mange måter å oppleve Langesund på. Du kan begynne med å utforske Langesund sentrum, en ren definisjon på småbyidyll.

Overnatting

Overnatting

Langesund har flere overnattingsmuligheter. Her kan du bo på hotell, i bobil, komme med båt eller du kan bo på Langøya i fyrmesterboligen eller på hovedgården.

Geoparken

Geoparken

Gea Norvegica UNESCO Global Geopark i Bamble, vil falle i smak for både store og små. Her kan man gå flotte turer, bade og lære mer om forhistoriske formasjoner.

Sykling langs solkysten

Sykling langs solkysten

Opplev det beste av hva Bamble har å by på ved å sykle skjærgårdsruta. En vakker tur med vakre panorama utsiktspunkter og idylliske badeplasser.

Øyhopping i Langesundsfjorden

Øyhopping i Langesundsfjorden

Øyhopping er gøy for hele familien . Løvøy går i fast rute fra Brevik fra 24 juni til 11 august. Hopp på båten på Stathelle!

Matopplevelser

Matopplevelser

Langesund har hyggelige kaféer og restauranter du kan sitter og nyte et godt måltid.

Kyststien i Bamble

Kyststien i Bamble

Kyststien tar deg med på en eventyrlig reise med mange muligheter for både øyhopping, bading, konserter, restauranter og fantastiske naturopplevelser.

Til Langesund med egen båt

Til Langesund med egen båt

Solkysten i Bamble er et populært feriemål. Det er godt tilrettelagt for båtferie med flere gjestehavner og uthavner, i tillegg til restauranter, kafeer, butikker og servicefasiliteter.

Barnas solkyst

Barnas solkyst

Langs solkysten kryr det av opplevelser for både store og små. Her er en liste med aktiviteter og steder som vil bringe glede til hele familien.